Researcher søges til Avisen.dk og Ugebrevet A4

Er du vild med statistik og store mængder data? Og evner du at se den gode historie, der ligger gemt i Excel-arkets talkolonner?

Så er du godt på vej til en stilling som studentermedhjælp på Avisen.dk og Ugebrevet A4.

Vi er to søstermedier med høje ambitioner om at sætte dagsordenen og bringe ny viden frem inden for områderne arbejdsmarked, velfærd og politik.

Vi forventer, at du har lyst til at indsamle og bearbejde store mængder data og få skabt orden i det mylder af tal, som vi bygger vores historier på. Vi lægger også vægt på, at du har blik for den skarpe historie, der bringer nye perspektiver til debatten om velfærdssamfundets indretning.

Dine opgaver bliver at opbygge og udsende undersøgelser i Survey Exact og indsamle og bearbejde de indsamlede data. Du kommer også til at lave rundspørger pr. telefon og mail. Hertil kommer mere løse researchopgaver som følge af spontant opståede ideer på redaktionen.

Dit arbejde foregår i et tæt samarbejde med redaktionen. Og du er med på redaktionsmøderne, hvor du kan bidrage med ideer og kvalificere de undersøgelser, vi gerne vil sætte i gang.

Det er et plus, hvis du har forståelse for programmering til web. Rutineret brug af Excel (eller lignende program) er et must.

Din studieretning er ikke afgørende. Du kan komme fra IT Universitetet, Statskundskab, Samfundsvidenskab eller lignende. Det vigtige er, at det kribler i dine fingre for at få fat i de data, der kan give ny luft til debatten.

Vi tilbyder til gengæld, at du bliver en del af et team, hvor ideerne er mange, ambitionerne høje og stemningen uformel. Arbejdets omfang er 20 timer om ugen. Stillingen besættes medio oktober 2014.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte redaktionschef Carsten Terp på 6054 7602 eller [email protected]

 

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 1. oktober 2014