OK18 i bakspejlet

Hvad kan man lære af OK18? Hør ny podcast

De offentligt ansatte fik i foråret skabt stor gejst og sammenhold ved det langstrakte drama om nye overenskomster i foråret 2018. Hør tre af nøglepersonerne i denne podcast fortælle om at skabe demonstrationer og komme i medierne.

Nina Palesa Bonde var en af de førende aktivister foran Forligsinstitutionen i nogle højspændte uger i foråret. Du kan møde hende og to andre nøglefigurer i en ny podcast. 

Nina Palesa Bonde var en af de førende aktivister foran Forligsinstitutionen i nogle højspændte uger i foråret. Du kan møde hende og to andre nøglefigurer i en ny podcast.  Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau/Scanpix.

 

Offentligt ansatte kæmpede sammen over hele Danmark for bedre arbejds- og lønvilkår i foråret under OK18. Til sidst i mange dage foran Forligsinstitutionen i København.

Hør tre af de mest aktive i forårets armlægning med de offentlige arbejdsgivere reflektere over, hvad der skal til for at samles og få kolleger til at være med. Mød Jurate Elnef, Lars Holmboe og Nina Palesa Bonde og deres fortællinger om, hvordan man for eksempel kommer i medierne.