KLOGEÅGE

Har du svar på alt? Her er quizzen om 2016

Af | @MichaelBraemer

Her er den ultimative mulighed for at komme begivenhederne i forkøbet! Fortæl os, hvad der sker/ikke sker i løbet af 2016. Den klogeste/heldigste begaves med champagne og chokolade.

I dag udkommer A4 for sidste gang i 2015. Ikke med skarpe svar på tidens spørgsmål, men med en masse spørgsmål om verdens gang i det kommende år.

I dag udkommer A4 for sidste gang i 2015. Ikke med skarpe svar på tidens spørgsmål, men med en masse spørgsmål om verdens gang i det kommende år. Foto: Scanpix/Simon Knudsen

Du deltager i Ugebrevet A4’s nytårsquiz ved at klikke de rigtige svar nedenfor.

Når der i spørgsmålene bruges tidsangivelsen ’ved/inden slutningen af 2016’ betyder det i praksis mandag den 19. december 2016. Tidsfristen er brugt for at give os mulighed for at kåre en vinder samtidig med udsendelse af års-quizzen for 2017.

Frist: Svarene skal være os i hænde senest fredag den 8. januar 2016

Præmie: Blandt deltagerne med flest rigtige svar udtrækker vi en vinder, der belønnes med en flaske champagne og chokolade.

God fornøjelse. Og godt nytår!

Vinderen af sidste års quiz er Marianne Harbo, der med præcision forudsagde årets gang i alle spørgsmål på nær et enkelt. En flot bedrift, da ingen af deltagerne havde svaret korrekt på samtlige spørgsmål. Tillykke til Marianne Harbo her fra redaktionen.

2016 QUIZ Her kan du printe årets quiz.

2015 QUIZ Statistik: Her kan du se, hvordan besvarelserne faldt i 2015-quizzen.

KAN DU LIDE VORES ARTIKLER?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores nyheder,
direkte i din indbakke.