Del dine holdninger med A4 og vennerne på Facebook

Af redaktionen

Holdninger skal høres og brydes. Derfor ønsker vi på Ugebrevet A4 enhver kommentar, holdning eller debatindlæg velkomment på vores hjemmeside. Ugebrevet A4 har ikke har en decideret debatsektion, men derimod er det muligt i forlængelse af hver enkelt artikel at starte en debat.

Foto: Illustration: Facebook

Tidligere kunne man poste et debatindlæg til den enkelte artikel ved at logge sig ind som bruger her på hjemmesiden. Det kan du stadig. Men som noget helt nyt kan du nu også skrive direkte på siden, og samtidig dele din kommentar med vennerne på Facebook. Det er nemt og hurtigt, og det kræver ikke andet, end du er logget ind på din Facebookprofil, ved den computer du benytter.

Når du er logget ind på din Facebookprofil, så vil dit profilbillede automatisk blive vist i det kommentarfelt, som er placeret i bunden af hver enkelt artikel. Skriv din kommentar direkte på siden her, og vælg ved hjælp af et flueben om du samtidig vil dele med vennerne på din Facebookprofil. Klik på ”Tilføj kommentar” og dit indlæg er online på ugebreveta4.dk.

Du kan også nøjes med at give din mening om emnet eller artiklen til kende ved at trykke ”Like”. Trykker du på den knap, så vil artiklens rubrik blive vist på din profil på Facebook, og det vil fremgår på Ugebrevet A4’s hjemmeside, at endnu en person har markeret at han synes godt om artiklen.

God fornøjelse med debatten.