I­ni­tia­tiv­rig pres­se­råd­gi­ver til sp­rit­ny en­hed

Frist:

Ejendomsbranchen omsætter for 100 mia. kr. om året, repræsenterer værdier på størrelse med BNP, og de danske ejendomme til udlejning, butikker, erhverv og industri spiller en nøglerolle i dansk økonomi.

Men branchen fylder ikke tilsvarende i den offentlige debat eller på Christiansborg, og det skal ændres. Ejendomsforeningen Danmark er derfor i fuld gang med at støbe fundamentet for en ny fortælling. Nyt navn, identitet, strategi, adresse og en slagkraftig ny PA- og kommunikationsenhed skal sikre, at branchens stemme høres.

Den nye enhed skal opbygge viden og analyser – og få historierne om branchen ud over rampen på centrale kanaler og til de rigtige målgrupper. Vi har derfor brug for en velskrivende og initiativrig presserådgiver med en journalistisk baggrund og gerne med nyhedserfaring.

Du skal have lyst og evner til at omsætte tal, procenter og andele til konkrete nyheder og gode historier, der har relevans for danskerne. Du har solid politisk forståelse og en digital backbone, der kan give vores budskaber og historier liv på de sociale medier. Du er samtidig en holdspiller, der ved, at samarbejde giver bedre resultater - og gør det sjovere at gå på arbejde.

Du har lyst og energi til at bygge en ny enhed op sammen med erfarne kræfter fra Ejendomsforeningen Danmark i tæt samarbejde med ny direktør og ny kommunikationschef. 

Vi tilbyder rig mulighed for at få indflydelse på en kommende PA- og kommunikationsstrategi og for at sætte et solidt aftryk i en erhvervsorganisation med ambitioner. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø, god løn og muligheder for at forfølge høje faglige ambitioner.

Frist for din ansøgning er 6. januar 2019, men vi ansætter løbende, når den rigtige medarbejder melder sig, så tøv ikke med at sende din motiverede ansøgning med CV til os på https://pnty-apply.ponty-system.se/rppeopledk?id=6

Har du spørgsmål, så kontakt kommunikationschef Søren Gregersen på 29 61 07 11 eller på [email protected].

Om Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmark er erhvervsorganisation for ejendomsbranchen med ca. 30 ansatte. De 5.400 medlemmer dækker omkring 85 procent af det professionelle ejendomsmarked.

Medlemmerne er blandt andet: Pensionskasser, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, enkeltpersoner, fonde og foreninger, der ejer udlejningsejendomme, grundejerforeninger, advokater og ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.