SÅ ER VI I GANG

Velkommen til A4’s nye EU-nyhedsbrev

Af | @andreasbay

Du har for noget tid siden sagt ja tak til at blive tilmeldt et ugentligt EU-nyhedsbrev fra A4. Nu går vi i luften med det. Læs mere om det her.

 

Da vi for et stykke tid siden spurgte til din holdning om EU-dækningen i danske medier, sagde du i den forbindelse ja tak til at modtage et separat EU-nyhedsbrev.

Det er vi nu klar med. A4-lancerer i dag et ugentlig nyhedsbrev, der fokuserer på EU, og som kører i samspil med vores nye EU-sektion på ugebreveta4.dk/eu - det er den, du er på nu.

Her vil vi, parallelt med A4’s øvrige EU-relaterede historier, forsøge at komme lidt bagom den generelle nyhedsstrøm.

EU er en kompleks størrelse, og vores læserundersøgelse har vist, at der er et ønske om flere historier, der søger at forklare og analysere den sammenhæng, som de kortere nyhedshistorier om EU skal ses i.

Det vil ske i både korte og lange formater.

På siden vil der også komme korte opridsninger af aktuelle emner, og henvisninger til EU-historier fra andre danske og udenlandske medier, som A4-redaktionen finder interessante.

Hvis en historie er interessant og godt skrevet, ser vi ingen grund til at gentage øvelsen selv. Det kan klares med et link. Sådan fungerer internettet.

Vi håber, du får glæde af vores nye tiltag.