Her er Enhedslistens aftryk på de sociale medier

Politikerne i Enhedslisten er nogle af folketingets mest aktive på Twitter og bruger Facebook gennemsnitlig, hvis man sammenligner med de øvrige partier. Alle medlemmer styrer 100 procent selv deres sociale profiler, og der er ingen central strategi, forklarer Pernille Skipper, en af de mest aktive i Enhedslisten på de sociale medier.

Så meget fylder partiet i debatten på Facebook og Twitter (i procent)
Kilde: WordMaps for Ugebrevet A4. Antal indlæg fra Christiansborgpolitikere på sociale medier gennem et halvt år. Twitter er opgjort fra november 2013 til maj 2014 og Facebook fra december 2013 til juni i år.

Fra november 2013 til maj 2014 har økonomi og uddannelse været et par af de største temaer for Enhedslisten på de Facebook og Twitter.

»Hele spørgsmålet om, hvordan vi kommer ud af krisen er hamrende central. Det er vigtigt at skærme velfærdsstaten. Vi forsøger at gå imod det generelle billede på Christiansborg, som drejer sig om, at besparelser er vejen til fremgang. Enhedslisten vil bevare velfærdsstaten. Vi står desværre ofte alene med nødvendighedens politik,« siger Pernille Skipper.

Denne artikel er blevet ændret den 24. juni 2014. Hvis du ønsker at se et billede af den oprindelige artikel, kan du klikke HER.

Klik her for at se de andre partier

Klik her for at læse artiklen: Borgens vindere og tabere på de sociale medier